Byggkonsult Härjedalen

J. Oscarsson Byggkonsult AB – byggkonsult Härjedalen

Experter på Bygg- & snickeriarbeten Husförsäljning Markexploatering

Välkommen till J. Oscarsson Byggkonsult AB, ett företag i Härjedalen. Din partner för hållbara bygglösningar. Med över många års erfarenhet och en djupgående kunskap  är vi en pålitlig och erfaren aktör på marknaden. Vi strävar alltid efter att sätta kunden i fokus och skapa långsiktiga relationer byggda på förtroende och kvalitet.

Byggkonsult Härjedalen

VILKA vi är

J. Oscarsson Byggkonsult AB är ett företag med mångårig erfarenhet och en gedigen erfarenhet inom bygg- och snickeriverksamhet samt husförsäljning. Med många års erfarenhet och en stark kompetens är vi stolta över att erbjuda skräddarsydda lösningar för våra kunder.

Byggkonsult Härjedalen

Vad vi gör

Vi erbjuder ett brett spektrum av tjänster inom byggsektorn, från husförsäljning som agentur till byggkonsultation och markexploatering. Vi är din pålitliga partner för alla dina byggbehov. Vi är stolta säljare för Bra Hus och levererar kvalitet och flexibilitet i varje projekt vi åtar oss.

Byggkonsult Härjedalen

TJÄNSTER inom snickeri

Tack vare stor flexibilitet och förmåga att anpassa oss till olika behov och önskemål gör oss till en unik partner för alla dina byggprojekt. Oavsett om det handlar om husförsäljning, byggkonsultation eller markexploatering kan du lita på oss för att leverera pålitliga och hållbara lösningar. Läs mer om oss här.

J. Oscarsson Byggkonsult AB

Fagerbacken 70, 831 48 Östersund
070-283 56 30